Skip to the content

Mødefaciliteter

Udstyr
Bredbåndsforbindelse / Trådløst netværk / Projektor / Lydanlæg / Lærred / Whiteboard / Flipovere / Standard AV – udstyr / Kopimaskine / Scanner / Fax / Bærbar PC / 42″ plasmaskærm til TV og præsentationer

Mødekapacitet
70 personers biograf / 60 personers skolebord / øer / 70 personers banket
samt flere mindre møderum op til 25 personer.


OVERVEJER DU AT AFHOLDE KURSUS I ODENSE?

Hvorfor ikke holde det hos os? Vores kursuscenter ligger 20 min fra Odense og afvikler med sikker hånd jeres kursus.

Et kursus er en stor investering både økonomisk og i menneskelige ressourcer, derfor skal intet overlades til tilfældighederne. Hos Thaisen Hus – kursuscenter på Fyn er vi fuldt ud medvidende om dette og tager handling derefter. Vi har mangeårig erfaring med at afvikle et godt kursus, rammerne som vi tilbyder, er perfekte og med vores mange aktiviteter inde og ude er I sikret et kursustilbud ud over det vanlige.

Kombiner gerne jeres kursus på Fyn med et supplerende kursus i vores kokkeskole, hvor vi har ladet det gastronomiske udvikle til en kunstart, eller få et kursus i vores cocktail skole, hvor I kan blive introduceret til de grundlæggende teknikker i en bar og efter en introduktion selv kan overtage baren og fortsætte aftenens aktiviteter.

Et kursus hos Thaisen Hus, med det bedste fra Fyn, er aldrig kedeligt, det er inspirerende, spændende og udfordrende. Rammerne er perfekte som kursuscenter med moderne mødelokaler, gruppelokaler og plenumlokale med plads til 70 personer, alle fuldt udstyrede med AV udstyr, lynhurtigt internet og meget andet.
Det bedste fra Fyn finder man hos Thaisen Hus – den perfekte ramme om et vellykket kursus på Fyn.

 

 

 

 

 

 

Thaisen Hus

 

Book jeres næste møde, seminar eller konference her hos os og tag en fantastisk oplevelse med jer hjem, Thaisen Hus dit mødested...