Skip to the content

kurser/seminar

Kurser der bliver til en helt unik oplevelse

Rammerne for et kursus på Thaisen Hus, har vi gjort til en professionel og stemningsfuld oplevelse. Under opholdet vil I blive præstereret for en række lokale oplevelser. I mødelokalerne vil der være citrus-isvand, grønne lokale snacks og smagfulde grønsagsdrikke, så I kan opretholde koncentrationen undervejs i mødet. I vores plante-lounge vil der være Øko- kaffe, urtete og hjemmebagte småkager til rådighed hele dagen.

Hængekøjer til alle deltager

Der er mulighed for at få hængekøjer op i mødelokalet. Brug hængekøjerne til at få en sanselig oplevelse, afslappet hyggesnak eller debat i tilbagelænede stillinger. Traditionelle bordopstiller og stolerækker er utallige i vores lyse mødelokaler.  

 

 

 

 

Centrum for jeres kommende seminar og firmaarrangement på Fyn – konferencecenter Thaisen Hus

Vi kan tilbyde 28 lyse og moderne værelser, dejlige lokaler til både store og små grupper, plenum lokale til 70 personer, alt i AV udstyr, superhurtigt 90 Mb fibernet med Wifi i hele huset – samt et væld af spændende aktiviteter både inde og ude. Læg dertil et køkken med lækker gourmetmad baseret på de bedste fynske lokale råvarer – så har I drømmestedet til afholdelse af jeres seminar eller firmaarrangement på Fyn.

Læs gerne mere om vores tilbud her på hjemmesiden og vælg blandt vores mange spændende aktiviteter til jeres kommende seminar eller firmaarrangement her på dejlige Fyn.

Thaisen Hus – specialisten i seminar og firmaarrangement på Fyn. Lækker mad og masser af aktiviteter, det bedste fra Fyn.

Vil I lære at kreere et væld af kulinariske oplevelser, eller vil I lære at lave cocktails, så klarer vi også det. Vi har undervisningsfaciliteter til begge dele, blandt andet et stort undervisningskøkken med plads til ca. 45 elever. Er I til vintergrill i den friske luft, så opfylder vi også gerne dette ønske. Vi anvender altid de bedste ingredienser fra Fyn.
Lyder det spændende og inspirerende, synes I, så kontakt os snarest muligt og lad os berette om vores utallige andre aktiviteter, der nemt kan indpasses i tilslutning til et seminar eller et firmaarrangement på Fyn.

Planlægger i at afholde et seminar eller firmaarrangement på Fyn så tøv ikke med at kontakte konferencecenter Thaisen Hus og få et godt tilbud, vil tilbyder det bedste fra Fyn. Thaisen Hus er det ideelle sted for afvikling af såvel et seminar som et firmaarrangement på Fyn.

Hos Thaisen Hus anstrenger vi altid 100 % for, at I skal få et vellykket seminar eller firmaarrangement på Fyn. Vi har skabt en hyggelig og intim stemning, en moderne og lys hotelafdeling samt mødelokaler og stort plenumlokale ”med det hele

 

Thaisen Hus

 

Book jeres næste møde, seminar eller konference her hos os og tag en fantastisk oplevelse med jer hjem, Thaisen Hus dit mødested...