Skip to the content

Kurser/seminar

Kurser der bliver til en helt unik oplevelse

Rammerne for et kursus på Thaisen Hus, har vi gjort til en professionel og stemningsfuld oplevelse. Under opholdet vil I blive præstereret for en række lokale oplevelser. I mødelokalerne vil der være citrus-isvand, grønne lokale snacks og smagfulde grønsagsdrikke, så I kan opretholde koncentrationen undervejs i mødet. I vores plante-lounge vil der være Øko- kaffe, urtete og hjemmebagte småkager til rådighed hele dagen.

Hængekøjer til alle deltager

Der er mulighed for at få hængekøjer op i mødelokalet. Brug hængekøjerne til at få en sanselig oplevelse, afslappet hyggesnak eller debat i tilbagelænede stillinger. Traditionelle bordopstiller og stolerækker er utallige i vores lyse mødelokaler.  

 

 

 

 

Centrum for jeres kommende seminar og firmaarrangement på Fyn – konferencecenter Thaisen Hus

Vi kan tilbyde 28 lyse og moderne værelser, dejlige lokaler til både store og små grupper, plenum lokale til 70 personer, alt i AV udstyr, superhurtigt 90 Mb fibernet med Wifi i hele huset – samt et væld af spændende aktiviteter både inde og ude. Læg dertil et køkken med lækker gourmetmad baseret på de bedste fynske lokale råvarer – så har I drømmestedet til afholdelse af jeres seminar eller firmaarrangement på Fyn.

Læs gerne mere om vores tilbud her på hjemmesiden og vælg blandt vores mange spændende aktiviteter til jeres kommende seminar eller firmaarrangement her på dejlige Fyn.

Thaisen Hus

 

Book jeres næste møde, seminar eller konference her hos os og tag en fantastisk oplevelse med jer hjem, Thaisen Hus dit mødested...