Skip to the content

Thaisenhus

Det nye Thaisen Hus med det bedste fra Fyn

Thaisen Hus er indrettet i et tidligere alderdomshjem, med optimal beliggenhed.

Midt på Fyn, midt i Danmark

Vores 28 værelser har eget bad, toilet, TV, gratis Wifi, enkelt eller dobbeltseng, skrivebord, stole og hyggelig indretning

Foyer og restaurant med fynske møbler og kunst

OVERVEJER DU AT AFHOLDE KURSUS I ODENSE?

Hvorfor ikke holde det hos os? Vores kursuscenter ligger 20 min fra Odense og afvikler med sikker hånd jeres kursus.

Et kursus er en stor investering både økonomisk og i menneskelige ressourcer, derfor skal intet overlades til tilfældighederne. Hos Thaisen Hus – kursuscenter på Fyn er vi fuldt ud medvidende om dette og tager handling derefter. Vi har mangeårig erfaring med at afvikle et godt kursus, rammerne som vi tilbyder, er perfekte og med vores mange aktiviteter inde og ude er I sikret et kursustilbud ud over det vanlige.

Kombiner gerne jeres kursus på Fyn med et supplerende kursus i vores kokkeskole, hvor vi har ladet det gastronomiske udvikle til en kunstart, eller få et kursus i vores cocktail skole, hvor I kan blive introduceret til de grundlæggende teknikker i en bar og efter en introduktion selv kan overtage baren og fortsætte aftenens aktiviteter.

Et kursus hos Thaisen Hus, med det bedste fra Fyn, er aldrig kedeligt, det er inspirerende, spændende og udfordrende. Rammerne er perfekte som kursuscenter med moderne mødelokaler, gruppelokaler og plenumlokale med plads til 70 personer, alle fuldt udstyrede med AV udstyr, lynhurtigt internet og meget andet.
Det bedste fra Fyn finder man hos Thaisen Hus – den perfekte ramme om et vellykket kursus på Fyn.

Et godt valg som kursuscenter på Fyn.

Vi tilbyder alt i faciliteter og smukke omgivelser, det bedste fra Fyn.

Hos Thaisen Hus anstrenger vi os til det yderste for, at I skal få et udbytterigt kursus med 1.klasses kursus faciliteter, smukke lyse værelser og dejlig mad. Et uovertruffent godt valg, hvor I selv bestemmer prisen: self service, full service eller eksklusiv service. Læs gerne mere her på hjemmesiden og se, hvad I får for pengene.

Tøv ikke med at kontakte os, såfremt I ønsker yderligere info eller har særlige ønsker, vi sætter en ære i at hjælpe og vejlede jer på bedste måde og skabe rammerne om et godt kursus eller en konference på Fyn.

Velkommen til Thaisen Hus midt på Fyn: Det bedste valg af kursuscenter på Fyn.

 

 

 

 

 

 

Thaisen Hus

 

Book jeres næste møde, seminar eller konference her hos os og tag en fantastisk oplevelse med jer hjem, Thaisen Hus dit mødested...