Skip to the content

NYTÅRSMENU 2019

 

4 retters Nytårsmenu

 

FORRET
Cremesuppe af jordskokke og fynsk Karl Johan Letrøgede kammuslinger - krydderolie - violette kartoffelchips - hj. bagt brød

MELLEMRET
Gravad dyrekølle fra De Fynske Godser Marineret spidskål - sprød grønkål - ribs - osteflager


HOVEDRET
Rosa oksemørbrad fra Grambogaard Trøffelbagte rodfrugter - pommes Anna - syltede skalotteløg -puré af gulerod  rødvinsglace - jordskokkechips


DESSERT
Lokal rødvinspocheret pære Brombær parfait - lys brownie med citrus karamel - råsyltede brombær - krystalliseret chokolade med rosmarin

Pris per person 495 KR. (min. 2 personer). Book på www.thaisenhus.dk.

 

VINMENU
HVIDVIN: Delas Freres 2017 Viognier Pay Delas Freres 2017.
RØDVIN: Cote Du Ventoux Rhone, Frankrig.
RØDVIN: Gerard Bertrand Pinot Noir Pay D’ Oc, Frankrig.
DESSERTVIN: Castel Nouevo 2017 Malvasia Marchesi Di Barolo (Bosco) Italien.
PRIS PR. VINMENU 685 KR. (NOK TIL 4 PERS) 

 

BOBLER: Cava Gran Juve y Camps 2015
Let lys gul farve med en konstant mousse af små fine bobler. Duften har toner af pærer, safran, ristet brød, nødder og mineraler. Smagen er blød og elegant med en tør og meget vinøs eftersmag.
PRIS PR. FLASKE 350 KR.

 

Nytårsmenuerne skal bestilles senest 29.12 2019.
Afhentning den 31.12 mellem kl. 11-13 på Thaisen Hus.


Thaisen Hus  - Assensvej 183 - 5750 Ringe +45 6262 4141 tast 1 www.thaisenhus.dk 
 
 

 

 

Bestilling

Udfyld felterne nedenfor for at bestille jeres nytårsmenu. Der kan betales med kort og MobilePay på dagen.

Thaisen Hus

 

Book jeres næste møde, seminar eller konference her hos os og tag en fantastisk oplevelse med jer hjem, Thaisen Hus dit mødested...