Køkkenskolen

Den Fynske Køkkenskole
Fantastiske gastronomiske oplevelser!
I forbindelse med møder, kurser eller private fester på Thaisen Hus, er der mulighed for at aktivere kursisterne/gæster i gastronomiske oplevelser. Vi har indrettet et undervisningskøkken, der kan rumme op til ca. 50 personer, med arbejdspladser og alle nødvendige redskaber.
Tag på kokkeskole
Vi guider jer rundt i gastronomiens verden, med det bedste fra Fyn
Skal I på kursus, konference, seminar eller lignende så lad Thaisen Hus tage sig af arrangementet med sikker hånd og kombiner jeres kursus med en tur i vores kokkeskole. I kokkeskolen bruger vi det bedste fra Fyn og guider jer rundt i gastronomiens vidunderlige verden – en lærerig oplevelse ud over det vanlige.
Vi har indrettet et undervisningskøkken, der kan rumme op til cirka 50 personer, med arbejdspladser og alle nødvendige redskaber. I lærer at lave gourmetmad med anvendelse af de bedste fynske råvarer, i vid udstrækning økologiske, og I får med garanti inspiration til at fortsætte, når I kommer hjem.
Kurset i køkkenskolen kan kombineres med et besøg hos nogle af vores leverandører, ligesom vi gerne arrangerer vinsmagning, øl foredrag m.m.
Vi kan også tilbyde jer en oplevelsesrig aften i vores cocktailskole, eller en hyggelig eftermiddag på vores chokoladekursus.
Gastronomisk teambuilding er i dag en af de mest benyttede former for teambuilding, hvilket er meget forståeligt. Madlavning i fællesskab er befordrende for sammenholdet og udvikler medarbejdernes kompetencer, idet opgavefordelingen i et køkken er særdeles skarp og stiller krav til såvel ansvarlighed som samarbejds- og lederevner. De gastronomiske udfordringer kombineres med et mere socialt aspekt, der stiller krav til, at deltagerne skal kunne samarbejde og få det hele til at gå op i en højere enhed.
Den dygtige chefkok i vores kokkeskole, anvender altid det bedste fra Fyn, styrer slagets gang og både instruerer og underviser deltagerne i tilberedelse og servering af overdådige måltider – måltider, som også kan laves derhjemme en regnfuld og kedelig efterårsaften.
Tag på kokkeskole hos Thaisen Hus konferencecenter nær Odense.
Vi guider jer rundt i gastronomiens verden, med
det bedste fra Fyn
Skal i på kursus, konference, seminar eller lignende så lad Thaisen Hus tage sig af arrangementet med sikker hånd og kombiner samtidig med et kursus i vores kokkeskole, hvor vi med det bedste fra Fyn, guider jer rundt i gastronomiens vidunderlige verden – en lærerig oplevelse ud over det vanlige.
Vi har indrettet et undervisningskøkken, der kan rumme op til cirka 30 personer, med arbejdspladser og alle nødvendige redskaber. I lærer at lave gourmetmad med anvendelse af de bedste fynske råvarer, i vid udstrækning økologiske, og I får med garanti inspiration til at fortsætte, når I kommer hjem.
Kurset i køkkenskolen kan om ønsket kombineres med et besøg hos nogle af vores leverandører, ligesom vi gerne arrangerer vinsmagning, øl foredrag m.m. – eller hvorfor ikke et lynkursus i vores cocktailskole.
Velkommen i kokkeskole og/eller cocktailskole hos Thaisen Hus nær Odense. For yderligere info beder vi jer kontakte os enten telefonisk eller via mail.
KOM PÅ KOKKESKOLE I UNDERVISNINGSKØKKENET HOS THAISEN HUS OG FÅ ET INDBLIK I GASTRONOMIENS VERDEN.
I tilslutning til jeres kursus, seminar eller konference hos konferencecenter Thaisen Hus tilbyder vi supplerende et kursus i vores gastronomiske kokkeskole Odense.
Gastronomisk teambuilding er i dag en af de mest benyttede former for teambuilding, hvilket er meget forståeligt. Madlavning i fællesskab er befordrende for sammenholdet og udvikler medarbejdernes kompetencer, idet opgavefordelingen i et køkken er særdeles skarp og stiller krav til såvel ansvarlighed som samarbejds- og lederevner. De gastronomiske udfordringer kombineres med et mere socialt aspekt, der stiller krav til, at deltagerne skal kunne samarbejde og få det hele til at gå op i en højere enhed.
Den dygtige chefkok i vores kokkeskole, anvender altid det bedste fra Fyn, styrer slagets gang og både instruerer og underviser deltagerne i tilberedelse og servering af overdådige måltider – måltider, som også kan laves derhjemme en regnfuld og kedelig efterårsaften. Velkommen på kokkeskole hos Thaisen Hus i nærheden af Odense.
Den Fynske Køkkenskole – Fantastiske gastronomiske oplevelser!
I forbindelse med møder, kurser eller seminarer på Thaisen hus, er der mulighed for at aktivere kursisterne i gastronomiske oplevelser. Vi har indrettet et undervisningskøkken, der kan rumme op til ca. 50 personer, med arbejdspladser og alle nødvendige redskaber.
Klik her for at læse mere om kokkeskole/køkkenskole
Tag på kokkeskole hos Thaisen Hus konferencecenter nær Odense.
Vi guider jer rundt i gastronomiens verden, med
det bedste fra Fyn
Skal i på kursus, konference, seminar eller lignende så lad Thaisen Hus tage sig af arrangementet med sikker hånd og kombiner samtidig med et kursus i vores kokkeskole, hvor vi med det bedste fra Fyn, guider jer rundt i gastronomiens vidunderlige verden – en lærerig oplevelse ud over det vanlige.
Vi har indrettet et undervisningskøkken, der kan rumme op til cirka 30 personer, med arbejdspladser og alle nødvendige redskaber. I lærer at lave gourmetmad med anvendelse af de bedste fynske råvarer, i vid udstrækning økologiske, og I får med garanti inspiration til at fortsætte, når I kommer hjem.
Kurset i køkkenskolen kan om ønsket kombineres med et besøg hos nogle af vores leverandører, ligesom vi gerne arrangerer vinsmagning, øl foredrag m.m. – eller hvorfor ikke et lynkursus i vores cocktailskole.
Velkommen i kokkeskole og/eller cocktailskole hos Thaisen Hus nær Odense. For yderligere info beder vi jer kontakte os enten telefonisk eller via mail.
KOM PÅ KOKKESKOLE I UNDERVISNINGSKØKKENET HOS THAISEN HUS OG FÅ ET INDBLIK I GASTRONOMIENS VERDEN.
I tilslutning til jeres kursus, seminar eller konference hos konferencecenter Thaisen Hus tilbyder vi supplerende et kursus i vores gastronomiske kokkeskole Odense.
Gastronomisk teambuilding er i dag en af de mest benyttede former for teambuilding, hvilket er meget forståeligt. Madlavning i fællesskab er befordrende for sammenholdet og udvikler medarbejdernes kompetencer, idet opgavefordelingen i et køkken er særdeles skarp og stiller krav til såvel ansvarlighed som samarbejds- og lederevner. De gastronomiske udfordringer kombineres med et mere socialt aspekt, der stiller krav til, at deltagerne skal kunne samarbejde og få det hele til at gå op i en højere enhed.
Den dygtige chefkok i vores kokkeskole, anvender altid det bedste fra Fyn, styrer slagets gang og både instruerer og underviser deltagerne i tilberedelse og servering af overdådige måltider – måltider, som også kan laves derhjemme en regnfuld og kedelig efterårsaften. Velkommen på kokkeskole hos Thaisen Hus i nærheden af Odense.