Skip to the content

Galleri Galschiøt

Galleri Galschiøt

Thaisenhus har gennem de sidste mange år afholdt konferencer og store middage hos Jens Galschiøt. 

De 400 m2 store udstillingshal præsenteres Galschiøts større skulpturer og kunsthappeninger. Der vil normalt også være maleriudstilling på væggene af danske og udenlandske kunstnere.
Midt i galleriet hænger en udstoppet ko fra værket "Kogalskab", der blev præsenteret i Hong Kong under WTO-mødet. Koen er ophængt som et pendul og kan lave en tegning med tungen i sandet under skulpturen, hvis man skubber til koen.


Der er store og mindre skulpturer fra mange af Galschiøts kunstinstallationer, der har været udstillet over hele verden. Udstillingerne ændrer sig konstant, da skulpturerne udlånes til andre udstillinger og nye kommer til.
Hvis man går ind gennem støberiet, vil der være endnu en udstillingshal, hvor nogle af de helt store kunstinstallationer er opstillet, for tiden er det "Fundamentalism"-skulpturen, der er præsenteret.

Galleriet bliver brugt til debatmøder, koncerter, konferencer, kulturmiddage og andre arrangementer, der fortjener en utraditionel og rustik ramme.

 

Thaisen Hus

 

Book jeres næste møde, seminar eller konference her hos os og tag en fantastisk oplevelse med jer hjem, Thaisen Hus dit mødested...