Skip to the content

Events

Store events med små detaljer

Thaisen Hus har stået for mange store events igennem tiden. Fælles for dem alle er, at intet bliver overladt til tilfældighederne og at der bliver kælet for selv den mindste detalje. Til alle events serverer vi selvfølgelig det bedste fra Fyn, efter jeres ønsker og behov. Vi har arrangeret alt fra store konferencer i Helmut Laurits terminalen i KBH til farverige tyrolerfester på Boltinggård Gods.

Kontakt os og lad Thisen Hus sammensætte og arrangere jeres næste event. Tlf.: 62624141 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Centrum for jeres kommende seminar og firmaarrangement på Fyn – konferencecenter Thaisen Hus

Vi kan tilbyde 28 lyse og moderne værelser, dejlige lokaler til både store og små grupper, plenum lokale til 70 personer, alt i AV udstyr, superhurtigt 90 Mb fibernet med Wifi i hele huset – samt et væld af spændende aktiviteter både inde og ude. Læg dertil et køkken med lækker gourmetmad baseret på de bedste fynske lokale råvarer – så har I drømmestedet til afholdelse af jeres seminar eller firmaarrangement på Fyn.

Læs gerne mere om vores tilbud her på hjemmesiden og vælg blandt vores mange spændende aktiviteter til jeres kommende seminar eller firmaarrangement her på dejlige Fyn.

Thaisen Hus – specialisten i seminar og firmaarrangement på Fyn. Lækker mad og masser af aktiviteter, det bedste fra Fyn.

Vil I lære at kreere et væld af kulinariske oplevelser, eller vil I lære at lave cocktails, så klarer vi også det. Vi har undervisningsfaciliteter til begge dele, blandt andet et stort undervisningskøkken med plads til ca. 45 elever. Er I til vintergrill i den friske luft, så opfylder vi også gerne dette ønske. Vi anvender altid de bedste ingredienser fra Fyn.
Lyder det spændende og inspirerende, synes I, så kontakt os snarest muligt og lad os berette om vores utallige andre aktiviteter, der nemt kan indpasses i tilslutning til et seminar eller et firmaarrangement på Fyn.

Planlægger i at afholde et seminar eller firmaarrangement på Fyn så tøv ikke med at kontakte konferencecenter Thaisen Hus og få et godt tilbud, vil tilbyder det bedste fra Fyn. Thaisen Hus er det ideelle sted for afvikling af såvel et seminar som et firmaarrangement på Fyn.

Hos Thaisen Hus anstrenger vi altid 100 % for, at I skal få et vellykket seminar eller firmaarrangement på Fyn. Vi har skabt en hyggelig og intim stemning, en moderne og lys hotelafdeling samt mødelokaler og stort plenumlokale ”med det hele

 

Når der skal vælges konferencecenter i Odense, vælger flere og flere Thaisen Hus i Odense og Ringe

En konference på Fyn skulle gerne være en positiv oplevelse, ikke bare fagligt, men i lige så høj grad socialt, og det er netop det, som Thaisen Hus konferencecenter i Odense satser på. Vi kan byde på masser af aktiviteter såvel inde som ude, køkkenskole i forbindelse med jeres møder, kurser, seminarer eller konference i Odense, hvor der er mulighed for at aktivere kursisterne i fantastiske gastronomiske oplevelser. Vi har indrettet et undervisningskøkken, der kan rumme op til ca. 45 personer, med arbejdspladser og alle nødvendige redskaber, ligesom vi kan tilbyde at afholde større arrangementer, udstillinger m.m. på det nærliggende Bramstrup gods.

Få en smag af Fyn hos konferencecenter Fyn, Thaisen Hus er et udstillingsvindue for fynsk kvalitetsproduktion: Fynske råvarer, Fynsk møbelproduktion og design, kunst og meget andet. Vi tilbereder vores forplejning på basis af de bedste fynske råvarer. En stor del af vores fynske fødevarer er økologiske, ligesom en del af vores drikkevarer, eksempelvis serverer vi kun øl fra lokale mikrobryggerier. Kort sagt det bedste fra Fyn.

En konference på Fyn Hos Thaisen Hus – konferencecenter Fyn – er en oplevelse ud over det vanlige, også for ganen. Planlægger I at afholde konference på Fyn, så er Thaisen Hus – midt i naturskønne omgivelser – det helt rigtige valg.

Når kun det bedste er godt nok, vælger man selvfølgelig Thaisen Hus – konferencecenter Fyn – til seminarer og møder

Thaisen Hus er i særklasse et utroligt spændende konferencecenter på Fyn med fantastisk mange tilbud til kursisterne. Vi kan tilbyde 28 røgfrie værelser med bad, toilet og TV, plenumlokaler med plads til 70 personer i samme lokale, 4 gruppelokaler med alt i AV udstyr m.m., gratis lynhurtigt 90 MB fibernet med WIFI overalt i huset – og ikke at forglemme vores cocktailskole og gourmet restaurant baseret på fynske økologiske råvarer “Det Bedste Fra Fyn”.

Vi har domicil midt i Danmark – midt på Fyn – med hurtig og nem adgang til offentlige transportmidler og med udsigt til et åbent landskab og smukke grønne områder.

Et intimt og hyggeligt kursuscenter på Fyn, det ideelle sted for en vellykket konference i Odense.

 

Thaisen Hus kan leverer Det Bedste Fra Fyn i stor skala.

Boltinggaard Gods op til 200 personer

Bramstrup Gods op til 800 personer

 

 

 

 

 

 

Thaisen Hus

 

Book jeres næste møde, seminar eller konference her hos os og tag en fantastisk oplevelse med jer hjem, Thaisen Hus dit mødested...