Skip to the content

Overnatning

DRØM SØDT PÅ BOLTINGGAARD

Det er nu muligt at overnatte på Boltinggaard. Vi har i forbindelse med realiseringen af vores RealDania filmprojekt fået bygget og indrettet nye gæsteværelser, så vi nu kan byde vores gæster velkommen til et fuldt døgn.

I alt kan vi nu tilbyde 28 gæsteværelser primært med adgang til eget bad og toilet. Heraf er de 26 dobbeltværelser og to indrettet som enkeltværelser.  Vi har istandsat værelserne i vores to sidefløje tilhørende hovedbygningen, som vi kalder for Syd og Nordfløjen.

Alle værelser har vi selv istandsat og indrettet meget i stil med vores private værelser og udelukkende valgt lækre materialer og løsninger. Vi har valgt engelske og franske tapeter, brede lyse trægulve, høje træpaneler samt luksus senge fra Svenske Englesson med special indkøbte dyner og hovedpuder til Boltinggaard med økologiske gåsedun. De nyeste badeværelser er alle i Travertin og har gulvvarme.

Værelserne er individuelt indrettet, så der er ikke to værelser, der er ens, men har deres eget udtryk i form af tapet og indretning. Meget interiør er opkøbt på diverse auktioner blandt andet er alle natbordene opkøbt på auktion fra Hotel D’Angleterre. Og ellers ting fra vores private gemmer, som vi alle håber, vil være med til at Vores gæster føler sig hjemme. 

 

 

Thaisen Hus

 

Book jeres næste møde, seminar eller konference her hos os og tag en fantastisk oplevelse med jer hjem, Thaisen Hus dit mødested...