Skip to the content

bryllup

LIVETS FESTER FORTJENER DE FINESTE RAMMER

Lad din reception, bryllupsdag eller dit næste selskab finde sted på Boltinggaard Gods, der vil danne den fineste ramme om dit uforglemmelige øjeblik.

Livets store fester fortjener den smukkeste scene. Den får du på Boltinggaard, hvor du vil opleve, at godsets sjæl og charme vil give din fest et helt særligt islæt.

De indbydende lokaler, den flotte bygning samt den omkringliggende park, vil give dine gæster en oplevelse af noget ganske unikt og vil skabe uforglemmelige øjeblikke. 

Med mulighed for at inviterer op til 300 gæster, kan du trygt holde din reception, dit bryllup eller dit næste selskab på Boltinggard Gods.

Vi viser gerne rundt, så du kan se mulighederne ligesom vi hjælper dig med at opfylde dine ønsker for din næste festdag. 

 

 

 

KÆRLIGHEDEN ER DEN STØRSTE GAVE

At fejre kærligheden med en fantastisk bryllupsfest er en oplevelse for livet.  

Ønsker I, at jeres store dag skal være en uforglemmelig oplevelse i romantiske og historiske omgivelser er Boltinggaard Gods det oplagte valg.

Mens jeres gæster får en forfriskning på Vores udendørs tereassedæk, kan I få taget smukke bryllupsbilleder i godsets park og efterfølgende sætte jer til bords og nyde en bryllupsmenu med fynsk islæt. Vi vægter fynsk gastronomi med afsæt i årstidens råvarer i samarbejde med Thaisen Hus, Boltinggaards faste levarandør til Vores arrangementer. 

I samarbejde med Peter Thaisen er vi behjælpelige med alle detaljer til jeres store dag, og viser gerne rundt i lokalerne, så alt bliver præcis som I ønsker jer. 

Thaisen Hus

 

Book jeres næste møde, seminar eller konference her hos os og tag en fantastisk oplevelse med jer hjem, Thaisen Hus dit mødested...